Учители от ОДЗ "Зора" взеха участие в международен форум за предучилищното образование

Главен учител Пепа Стоилова и Старши учител Диана Павлова взеха участие във Втори международен педагогически форум на тема "Класика и иновации в предучилищната педагогическа практика", който се проведе на 29 и 30 април 2015 г. в Асеновград. Форумът се организира от Община Асеновград и ЦДГ „Никола Вапцаров”, под патронажа на г-н д-р Емил Караиванов – кмет на Община Асеновград и под научното ръководство на доц.д-р Стефка Динчийска - Тракийски университет - Стара Загора и преподаватели от Центъра по предучилищно образование към Педагогическия факултет на ПУ “Паисий Хилендарски”.
Главен учител Пепа Стоилова взе участие в секция „Партньорство между родители и учители за пълноценно детско развитие” с доклад на тема „Добри практики, форми и модели на взаимодействие с родителите в детската градина”.
Старши учител Диана Михайлова Павлова представи доклад на тема „Развитие на креативното мислене в ПУВ”, с който се включи в секция „Традиции и иновации в българското и европейското предучилищно образование”.
докладите можете да видите в прикачените файлове.
Pavlova Plovdiv.doc (53248)
Stoilova Plovdiv.doc (67584)